Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 16-08-2023 12:01:20
Huishouden & Energie

Ah

Het dwangmatige achter dit verhaal is dat een ieder maar geacht wordt, of hij / zij dat nu niet wel / niet kan permiteren, over een mobieltje te beschikken. dan de reacties over millieu, enig idee wat er een dergelijk mobieltje zit aan goud, koper, zink, lood enz enz en waar dit vandaan komt........juist uit de grond o.a. waardoor millieu schade onstaat. ook door de produktie hiervan vernietigen na gebruik en steeds grotere en snellere ontwikkeling op dit gebied. een dergelijk apparaat is niet jaren en jaren te gebruiken. 
dan de acties via albert heyn via een app. het is dermate beperkende dat de mensen geen keus meer hebben en degene die zich geen mobieltje kunnen veroorloven zijn dan de ......pech hebbende klanten. overigens lidle doet dit ook hier heb je de keus niet. het gehele systeem is gebasseerd op lokkertjes voor degene die dan zich laten verleiden en dan de overige boodschappen hier ook meteen in meenemen. m.a.w. dan ben je evenzogoed duur uit en is dergelijke handelingen niets anders dan een marking truck. dan nog even dit: prizjen voor 2 en de derde gratis, hoe kun je hierin trappen. kijk naar de inhoud en zult dan dan zien dat de inhoud van 1 1/2 doos versreidt is voer drie dozen, hetgeen er op neer komt dat iedere derde doos een doos met lucht is. hoezo millieu.