Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jo
Joost Joosten - 20-08-2023 19:40:26
Huishouden & Energie

Ah

Belachelijk dat alles vandaag te dag met een app moet. nog erger is dat je die dan alleen bij apple of nog erger google kunt downloaden. ik ben geen lid van dat google clubje en heb er ook geen behoefte aan om mij daar bij aan te sluiten. privacy is een groot goed, en heb je jou gegevens eenmaal aan dit soort instanties afgegeven, dat kom je nooit meer uit hun bestanden. zelfs na je dood blijft alles bewaard en is dit handel voor hun.
over het millieu gesproken, wat kost het niet aan energie dat deze instanties alle gegevens inclusief foto's en mails van iedereen gaat bewaren ?  als ik mijn computer uit zet, verbruikt hij geen stroom meer en foto's en mails blijven er gewoon op staan. de google / apple servers blijven dag en nacht aan staan waarbij ze ook nog gekoeld moeten worden en daarmee het oppervlakte water verwarmen. het zou goed kunnen dat hier in nederland één energiecentrale minder nodig zou zijn als men deze datacenters zou sluiten.

en wat betreft de ah app, ga boodschappen doen op de markt of bij de plaatselijke boeren winkel. vaak niet duur en de groenten zijn een stuk verser.