Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 24-08-2023 10:39:22
Geldzaken & Recht

Afwikkeling testament

Je weet absoluut niet waar je over praat, mijn problemen los ik altijd voor de voet op. duurt altijd wat langer omdat ik nu eenmaal ver weg zit, maar het wordt altijd opgelost. dit lost ook op, op een gegeven moment vloeit het tegoed van mijn moeders rekening in de staatskas, en alles wordt betaald en er zal dan nog zelfs geld overblijven. mooi toch, nu moeten zij maar even iets langer wachten het was de wil en wens van mijn moeder om mij buiten spel te zetten, prima...dan blijf ik ook fijn in de paskamer zitten.

het valt u misschien niet op, maar u bent de enige die loopt te zeiken en nu weer over bankzaken en telefoon toestanden. wat is dat voor stalkwerk? wat heeft dat voor nut om dat er bij te halen?

ik heb zeker vele goede antwoorden gekregen, dank hiervoor. het is nu eenmaal mijn manier en aanpak om licht in de tunnel te krijgen, loketten waar je even naar binnen kan lopen zijn hier niet, en op deze manier zal een lezer er ook iets aan hebben als zij er ook mee te maken krijgen. het is best ondoorzichtige materie als je er dieper induikt. en weet je eigenlijk wel hoeveel pensionado's en nederlandse staatsburgers in het buitenland wonen? dat zijn er heel veel! en die gaan natuurlijk niet hun paspoort op spel te zetten, om een dubbele nationaliteit te verkrijgen, dat lijkt slim maar het stomste wat je ooit kan doen