Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 25-08-2023 16:07:16
Geldzaken & Recht

Afwikkeling testament

Ik begrijp deze ommezwaai niet goed, maar het is wel plezierige om te lezen. of ik nergens meer op ga reageren wacht ik nog even af, de notaris is aan zet en ik zal zijn standpunt goed bestuderen. ik heb nog wel een vragenlijstje, hij ook trouwens.

het zijn jammer genoeg taferelen, familie die uiteen vallen om niets in mijn ogen. wat kan of kon ik daar aan doen, het zal ook zeker aan mij gelegen hebben, maar die film kan je niet meer terug spoelen. vergane tijd, vergane glorie.

ik ga maar niet vertellen hoe het hier gaat, maar de kinderen zorgen voor de ouders tot aan hun dood. en daar doe ik ook aan mee om die arme ouders te helpen met mijn luttele aow uitkering. ik zit nu eenmaal ook in dat bootje, uitstappen is onmogelijk.

en als dat achter de rug is kan ik me weer opmaken voor de volgende sterfende, en dat is mijn biologische vader. ik weet dat hij in amsterdam woont, maar meer ook niet. dus dat wordt ook weer wat! maar ja, heb er zelf voor gekozen toch? ik had moeten wachten totdat iedereen dood is in nederland, en dan als mijn bankrekenig het toelaat met mijn aow-tje verkassen naar het buitenland met een grijze baard en een kale kop. zie je het al gebeuren zeg!

omdat te voorkomen heb ik toen toch maar besloten als een jonge adonis eerder mijn vaderland vaarwel te zeggen, met een blonde kop haar en een gevulde rekening. wat wijsheid is, lijkt me wel duidelijk.