Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 25-08-2023 16:55:40
Geldzaken & Recht

Afwikkeling testament

Die ommezwaai komt niet zomaar want u haalt er weer van alles bij waarom u niets meer met uw familie van doen wil hebben en dan blijft er niets anders over dan met excuus laat me met rust met die erfenis en val me verder niet lastig.
uw probleem heeft u aan u zelf te danken want u had kunnen weten dat in welke uithoek van de wereld u gaat wonen uiteindelijk vinden ze u toch wel.
het is ook niet interessant om uw familie relaties te lezen maar wel dat u het er moeiijk mee heeft dat u traceerbaar bent gebleken en tot het besef komt dat annonimiteit een relatief begrip is.
mijn advies, laat het voor wat het is en doe alsof u die brieven nooit ontvangen heeft en vergeet vooral het hele gebeuren die in het verleden plaats gevonden hebben en als dat niet lukt de lokale medicijnman te raadplegen.