Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 30-08-2023 14:29:50
Voeding & Gezondheid

Nalatigheid fokker

hoeveel rode vlaggen moeten er zijn? als het een eerlijke fokker zou zijn, dan waren alle papieren in orde, was alles direct in te zien en kreeg u mee wat er mee moest. 


het is hetzelfde als het kopen van een auto waar op een later moment de tweede sleutel of het onderhoudsboekje opgestuurd zullen worden. want die waren net even niet op de plek waar de horen te liggen. hoor je ook nooit meer iets over.

een dier is voor de wet een ding. en daarvoor geldt dat als het niet in orde is de koop ongedaan gemaakt kan worden. maar dat wil wel zeggen dat de hond weer terug moet. wilt u iets anders, zoals de hond houden en een compensatie, dan zal u naar de rechter moeten.