Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
keesbakels - 04-09-2023 14:12:05
Winkels & Webshops

Beddenplein failliet?

De website is er nog, maar chat lisa zegt dit: beste ,

we willen u op de hoogte stellen van een recente ontwikkeling met betrekking tot http://beddenplein.nl/" target="_blank">beddenplein.nl, een merk dat recentelijk is overgenomen door rough company.


het spijt ons u te moeten informeren dat deals company b.v., het bedrijf achter http://beddenplein.nl/" target="_blank">beddenplein.nl, failliet is verklaard. dit heeft geleid tot beperkingen in de afhandeling van klachten, retouraanvragen en creditaanvragen voor aankopen die zijn gedaan bij deals company.


rough company begrijpt dat dit zorgen en vragen kan oproepen. hoewel de curator heeft bepaald dat wij op dit moment geen actie kunnen ondernemen voor klachten en aanvragen met betrekking tot deals company, willen wij u verzekeren dat we ons volledig inzetten om zo snel mogelijk naar passende oplossingen te kijken.


elke klantsituatie is uniek en vereist een grondige beoordeling. wij streven ernaar om in samenspraak met de curator een plan van aanpak op te stellen voor elk individueel geval. dit proces kan echter enige tijd in beslag nemen.


om de zaken in goede banen te leiden, hebben wij contact opgenomen met de curator. mocht u specifieke vragen of zorgen hebben die u met de curator wilt bespreken, dan kunt u contact opnemen via e-mail naar p.jansen@nextadvocaten.nl.


we willen u vriendelijk vragen om geduldig te zijn terwijl wij hard werken aan mogelijke oplossingen en het herstel van vertrouwen.


om ons te helpen uw situatie beter te begrijpen, hebben we een formulier op onze website geplaatst. u kunt dit formulier vinden https://www.beddenplein.nl/service/formulier-klantgegevens/" target="_top">https://www.beddenplein.nl/service/formulier-klantgegevens/. uw input zal ons helpen om de meest passende oplossingen te onderzoeken.


namens het rough company-team bieden wij onze oprechte excuses aan voor elk ongemak dat dit met zich meebrengt. we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.


dank u wel voor uw begrip en geduld. als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons of de curator op te nemen.


team rough company

en dit: we willen je op de hoogte stellen van recente veranderingen. deals company is helaas failliet gegaan. maar geen zorgen, beddenplein heeft een doorstart gemaakt onder rough company. dit betekent dat je probleemloos kunt bestellen en rekenen op onze kwaliteit en service. mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. we staan klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

geen idee hoeveel waarde je er aan moet hechten.

veel succes, kees