Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 06-09-2023 18:46:31
Vrije tijd & Tuin

Mag de nieuwe poort van de buren naar buiten toe openen?

Logischerwijs zou je denken dat de poort naar binnen opendraait en daarmee ook op eigen terrein blijft maar deze buurman denkt daar blijkbaar anders over.
wat is het nut van een naar buitendraaiende poort als er toch een soort van tegelpad gelegd wordt want door het gras naar de poort lopen heeft ook geen enkele nut.
wie weet doet de buurman het expres want echt voordeel heeft hij er niet van en zeker niet als hij met een fiets vol boodschappen eerst af moet stappen, de poort open moet gaan maken en zodra die binnen de poort is weer terug moet lopen om de poort te sluiten.
wie weet is hij het doorgaande verkeer van en naar de parkeergarage wel helemaal zat maar dat geeft hem nog geen toestemming om de doorgang tot de parkeergarage te belemmeren mede omdar er geen voetpad ligt en de poort op de doorgaande in/uitrit grenst.
ik vrees toch dat u er voor nu niets aan kunt veranderen want voor zover ik weet is er voor tuinpoorten die naar binnen of naar buiten openen geen exacte wetgeving.