Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 07-09-2023 16:48:08
Geldzaken & Recht

App communicatie instantie

Lijkt mij dat dat toegestaan is want en hier komt het... tegenwoordig zitten bijna (let wel daarmee zeg ik niet alle) personen vastgegroeid aan hun telefoon want je zult maar eens niet bereikbaar zijn of niet weten wat er op hun socials gebeurt en wat denk je van het feit dat ze willen weten hoeveel volgers en of likes ze hebben?
daarom snap ik heel goed dat instanties (ja zelfs het rijk) gebruikmaken van app... al dan niet hun eigen app. daarmee bereiken ze personen sneller dan een mail of telefoontje.

je bent uiteraard niet verplicht om die app te installeren, maar... doe je dat niet dan niet zeuren als je een wijziging of iets dergelijks niet ontvangt of veel te laat ziet.