Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 08-09-2023 10:35:28
Geldzaken & Recht

Vraag over wao en wia beoordeling/ wetgeving?

Ik weet niet of dit voor u mogelijk is, maar ik heb het toen zo gedaan. ik zat in rotterdam en werd helemaal niet afgekeurd, ik kon gewoon aan de bak niets aan de hand. mijn begeleidster van riagg heeft toen bezwaren ingediend, er werden verontschuldigingen aangeboden maar veel verder kwamen ze niet.
heb mijn huis verkocht, een knappe woning aan de vliet en ben in een caravan gaan wonen in boz. ik had toen ook geen werk meer, wat kon het me nog schelen!

heb mijn nissan patrol om een boom heengevouwen omdat het zwart voor mijn ogen werd, en in het ziekenhuis in boz uitgelegd wat de oorzaak hiervan is.  ik kwam dus bij een andere keuringsarts in breda, ik kreeg nog net niet een kop koffie met een koekkie, en werd na een paar jaartjes keuren en herkeuren! uiteindelijk toch volledig afgekeurd.

ik kan nog wel meer vertellen over uwv, ik ben er van af en heb mijn aow. maar het heeft me ruim 5 lange jaren aan me geknaagd, dat uwv gewoon die macht heeft (gehad) en kan misbruiken. vandaar dat ik nu ook allergisch ben voor alles wat maar problemen kan veroorzaken in nederland. de regeltjes, wetjes, structuur, bureaucratie..etc, allemaal goed bedoeld natuurlijk. maar niet fijn om in te leven als je niet functioneert zoals het hoort, het gross.