Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 08-09-2023 13:51:31
Geldzaken & Recht

App communicatie instantie

Jazeker, dat is toegestaan. er dient gecommuniceerd te kunnen worden en een app volstaat daarmee. u kunt namelijk ook telefonisch contact opnemen en u kunt een mail gebruiken. het enige wat de instantie doet is via deze app eenzijdig u van informatie voorzien. 
het is een eenzijdig communicatiemiddel.
een kinderopvang kan zijn vingers niet branden aan een slechte app waarbij privacygevoelige gegevens onbeschermd op straat kunnen komen, net zoals de bank dit niet kan. daar zit wel degelijk toezicht op door de ontwikkelaar van de app. het is niet zo dat de buurman even zo'n app in elkaar flanst. 
dat wat betreft uw telefoon, dat is simpelweg uw eigen keuze. tegenwoordig worden veel zaken op deze wijze geregeld, indie u ervoor kiest om daar niet in mee te gaan, zal u zelf naar een alternatief op zoek moeten gaan. hetgeen u ook doet, lees ik.