Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 08-09-2023 14:58:25
Elektronica & TV

Tv

De tv is voor zover ik weet in 2018 voor het eerst op de markt gebracht en kent wel wat sofwareproblemen maar die zijn door de tv te resetten d.w.z. de stekker uit het stopcontact halen en na 5 minuten terug plaatsen wel op te lossen omdat de tv opnieuw op gaat starten.
bevriezend beeld heeft vaak een externe oorzaak en zeker als u een externe tv ontvanger gebruikt in plaats van de kabel aansluiting.
mogelijke oplossingen de ontvangst bij gebruik van de kabel is de kabel zelf verouderd en dat kunt u middels een speciale knop op de afstandsbediening met drie pijltjes aangegeven controleren.
het is wel even zoeken maar zo kunt u zien of de signaal sterke en kwaliteit voldoende zijn.
als u een externe tv ontvanger gebruikt wordt het anders omdat die middels een hdmi kabel op de tv aangesloten wordt en dan is het zaak om te controleren of de hdmi kabel tussen de tv ontvanger en de tv nog goed aangesloten is want het is wel zaak dat alle signalen naar de tv gestuurd worden.
een niet goed aangesloten hdmi kabel leidt tot de meest vreemde dingen bevriezend beeld, weg vallend geluid en zwart beeld omdat de tv ontvanger de data overdracht naar de tv niet kan volbrengen.