Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 19-09-2023 13:46:19
Auto & Vervoer

Slechte hyundai navigatie (na update)?!

Uw antwoord op mijn gegeven reactie.

"de nieuwe versie is met name geënt op de situatie in de vs. daar werkt men meestal met postcodes. geeft men die in, dan werkt het systeem goed. maar als je nu een stadsnaam ingeeft zonder verdere details (omdat je naar het centrum wil) geeft de software onzin suggesties."

het lijkt mij meer dat er functionaliteiten aan het systeem zijn toegevoegd want als u nu een plaats intoetst krijgt u suggesties terwijl dat voor de update niet het geval was.
als die suggesties plaats gerelateerd zijn bijvoorbeeld het centraal station of musea e.d. dan is dat voor veel gebruikers veel handiger dan het adres ingeven.
als u specifiek naar een adres wil reizen is het handig om de postcode en huisnummer in te toetsen want aan de hand daarvan weet het navigatiesysteem het adres en woonplaats te bepalen en gaat veel sneller dan het adres, huisnummer en woonplaats in te toetsen.
zelfs mijn igo navigatie in een aftermarket multimedia systeem geeft bij intoetsen van de plaatsnaam suggesties weer en gebruikt ook de postcode huisnummer optie waarna direct het exacte adres wordt getoond dus daar is niets amerikaans aan.
u bent gewend dat als u een plaats intoetst geen verdere suggesties krijgt en zodra u die plaats bereikt heeft de navigatie stopt de navigatie bij het bereiken van het centrum.
super onhandig toch want als u in een taxi stapt en geeft als bestemming enkel de plaats op gaat de taxichauffeur ook vragen stellen want die heeft een exacte bestemming nodig die de chauffeur ook in het aanwezige navigatiesysteem intoetst.