Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 25-09-2023 12:38:33
Computers & Telefonie

Laptop dood

De economische levensduur is alles waarop u uw claim nog kunt baseren. die is min of meer gedefinieerd door het moment dat de restwaarde van uw (als die nog probleemloss zou werken) laptop hoger ligt dan de waarde van reparatie .... bij een auto van restwaarde € 500 ga je niet een reparatie van € 2000 uitvoeren is de gedachte dan.
de reparatie van een scherm kan als snel duurder zijn dan de restwaarde van een laptop van 3 jaar oud ... zeker als die toen maar € 700 heeft gekost.

omdat inmiddels al meer dan 2 jaar (wettelijke garantie op elektronika producten) zijn verstreken moet u kunnen aantonen dat de laptop meer waard is dan de reparatiekosten ... kijk eens in de refurbished winkel wat voor zo'n zelfde type laptop wordt gevraagd. en zet dit af tegen de reparatie kosten. dan weet u wat u nog kunt claimen.