Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjoerd keulen
sjoerd keulen - 27-09-2023 11:53:23
Auto & Vervoer

Distributieriem peugeot 2008 uit 2017 ineens kortere levensduur dan normaal is, wat te doen?

Of een riem vervangen moet worden hangt van verschillende factoren af. zo slijt een riem harder als er veel stadsritten gemaakt worden. een garage kijkt naar de riem en geeft een advies. dat kunt u ter harte nemen, of negeren.
overigens wordt er in de commentaren gesproken over probleemmotoren. dat is absoluut niet het geval. mijn opeldealer heeft op eigen initiatief de riem bij 60.000 km vervangen, maar goed ik laat  mijn auto ook niet onderhouden door een kwikfit o.i.d. dat wordt gepromoot door de anwb, maar die doen zaken met hen. ik heb die fout een keer gemaakt en daardoor liep de motor van mijn bmw x1 in de soep (0% coulance).
kassa heeft een rel proberen te veroorzaken en bleef doof voor berichten die positief voor stellantis uitvielen. ik neem hen dat zeer kwalijk.