Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 28-09-2023 15:27:56
Geldzaken & Recht

Levering bcc geannuleerd

Zolang bcc verkoop voorraad heeft en de onderneming formeel nog bestaat mag zij deze voorraad verkopen. tenzij een leverancier beslag legt op die voorraad. mijn advies zou dan zijn om dan pas te betalen bij daadwerkelijke verkrijging dus niet vooruit betalen en wachten op bezorging. afhalen in de winkel en dan pas betalen of, indien mogelijk, betaling achteraf.
besef wel dat bcc eventuele garantie claims zeer waarschijnlijk niet zal kunnen honoreren.
zolang leveranciers aan bcc blijven leveren kan zij ook nog niet aanwezige goederen on line verkopen.
als koper zou ik dat risico, zeker bij duurdere aankopen met betaling vooraf, niet nemen. mocht de levering niet plaats vinden dan is geld terughalen een issue.

ts zou graag een terug betaal verplichting willen zien. dat is nu juist het probleem bij een failliet bedrijf. er is geen geld om aan de betalingsverplichtingen te voldoen.
zodra de betaling van de bestelling op de rekening van bcc staat is het niet meer uw geld.