Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 29-09-2023 22:56:01
Huishouden & Energie

Ervaringen met verkoper heuts ?

Waarschijnlijk zijn de transportkosten hoger dan van een klein pakketje simpelweg omdat het apparaat niet met de normale pakketverzenders mee kan vanwege het formaat of gewicht. 
en dan wordt het hogere tarief uiteraard aan de klant toegekend. 
bij die verzending hoort aflevering tot aan de aan de eerste deur van het pand/de woning. meer niet. dat is standaard bij elke transportdienst. 

wat u precies bedoeld met 'ontluchten' begrijp ik niet. een airco werkt met een gesloten systeem wat, als dit goed geïnstalleerd is, nooit ontlucht hoeft te worden. ontluchten is iets voor de cv-installatie of het koelsysteem van een auto (motorblok).

de capaciteit van een apparaat is voor aankoop natuurlijk uit de specificaties te halen. dat had u voor aankoop moeten vergelijken met uw oude apparaat, om te bepalen of de capaciteit voor u wel toereikend zou zijn. 

wat betreft de verpakking... u kunt het niet toereikend vinden. maar het apparaat is in nette staat door u ontvangen, dus kennelijk was de verpakking toereikend.

de kosten voor retourzending zijn gewoon voor uw rekening en u zult daarvoor zelf een transportbedrijf moeten regelen. of een pakketdienst die bereid is om een pakket van het formaat waar het om gaat te vervoeren. 
ook zult u het apparaat weer voldoende moeten beschermen zodat er tijdens transport geen schade ontstaat.