Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 30-09-2023 08:39:24
Huishouden & Energie

Ervaringen met verkoper heuts ?

U heeft het toch voor elkaar gekregen om de airco door de verzender naar boven te laten tillen dus die 30 euro dient u sowieso te betalen.
de verzendkosten zijn in dit geval ook normaal omdat producten waarin koelmidelen aanwezig zijn niet met een reguliere verzender vervoerd mogen worden.
dat de doos aan de onderzijde open is kan kloppen want dat maakt het uitpakken vanwege het gewicht gemakkelijker en daarbij moet een airco net zoals een koelkast rechtstandig uitgepakt worden en dat kan niet als de doos aan de onderzijde gesloten is.
wat u met ontluchten bedoeld zou ik niet weten maar als u ontvochtigen bedoeld gebeurt dat automatisch als de airco op koelen staat.
het geluid in de laagste stand is gelijk aan de slaapstand en als u het geluid te hard vind is het een producteigenschap en geen defect.
retourrecht die is er niet meer omdat u de airco al in gebruik heeft genomen en als die installateur niet op bezoek was gekomen was u met het geluid ook tevreden geweest want deze airco was al veel stiller dan de oude.
m.i. bent u meer ontevreden over de manier waarop de eerste bezorging verliep dan over de airco zelf en richt uw peilen nu op de verkoper omdat u had verwacht dat de bezorging ook tot aan uw voordeur was en niet bij de eerste toegangsdeur van het complex als er geen lift aanwezig is.
dat u zich niet lekker voelt door de hele situatie maakt niet dat u een voorkeurspositie af kunt dwingen en als u de airco toch ter reparatie aan wil bieden dient u er voor te zorgen dat de airco bij de eerste toegangsdeur dus beneden voor afhalen gereed staat.