Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 11-10-2023 13:05:57
Geldzaken & Recht

Teveel betaalde rente

Het zal lastig zijn om aan te tonen dat u mogelijk teveel heeft betaald, als het hier om 'woekerrente' gaat. u heeft geen gegevens meer en mogelijk ook geen  ander bewijs. in de ogen van de finata bank kunt u wel claimen dat u slachtoffer bent, maar wie eist bewijst.

mogelijk kunt u via de consumentenbond aanspraak maken. 
https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2020/consumentenbond-onderzoekt-woekerrentes" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2020/consumentenbond-onderzoekt-woekerrentes en https://www.claimservice.nl/claims/kredietclaim/aanmelden-kredietclaim/" target="_blank">https://www.claimservice.nl/claims/kredietclaim/aanmelden-kredietclaim/ 

echter is het aanmelden voor abn, ing, alfam en ics al niet meer mogelijk. daarvoor bent u simpelweg te laat. maar goed, 'nee' heeft u. 

aan de andere kant is finata sinds 2014 niet meer actief (https://thebanks.eu/banks/16565" target="_blank">link). of er uberhaupt nog wat te halen valt is de vraag.