Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 14-10-2023 09:53:59
Voeding & Gezondheid

Inhoudsopgave op verpakking klopt niet

Groenten zijn een natuurproduct en dan geldt bij verpakken het afvulgewicht die op die datum gewogen is en niet het gewicht bij aankoop.
sperziebonen en andere groenten ook verliezen op den duur vocht want dat vocht hebben groenten nodig om vers te blijven want zodra groenten verpakt zijn stopt het rijpingsproces en begint het uitdrogingsproces waardoor en een gewichtsafname plaats gaat vinden.
supermarkten zijn wel zo slim om de overgebleven verpakkingen voor het grijpen te leggen en de verse verpakkingen ergens achterin het schap te leggen want het oude moet eerst op.
op de verpakking dient de datum van verpakken vermeldt te staan en is het aan de koper om die datum te controleren maar dat gebeurt vaak niet en zonder dan men het door heeft zijn de sperziebonen niet zo vers meer maar zijn nog wel eetbaar.