Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Janitavfh - 19-10-2023 08:15:56
Geldzaken & Recht

Bezwaar niet mogelijk

Bij de eerste ronde waren er veel bezwaren, inspraak ging toen online ivm corona en werd gewoon uit de sessie gegooid,  werd toegeschreven aan systeem problemen. uiteindelijk ondanks mega bezwaren mocht het en stond het er supersnel. nu komt dus een uitbreiding.  bestemming hoeft niet veranderd te worden,  want dat is al zonnepanelen.  
nu is de laatste tijd in het nieuws dat bij huishoudens de zonnepanelen uit gezet worden als er teveel is (heeft niemand ons verteld toen we deze met een lening kochten). in de melding staat geen bezwaar mogelijk en dat vind vreemd,  alhoewel ik met bezwaar mogelijkheden ook niet veel verwacht.  ons dorp is omsingeld door windmolens en zonneparken. zo lelijk en milieu onvriendelijk (rijdt maar eens over de snelweg van zeeland naar antwerpen,  de matrix is er niets bij en hoogspanningskabels geven zoveel straling af dat het kanker veroorzaakt,  hebben we het nog niet over de dode vogels, verstoorde natuur en mensen die letterlijk gek worden van die takkeherrie.