Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ni
Nicolas Journey - 20-10-2023 15:50:28
Auto & Vervoer

Heeft iemand ervaring met evaluatoren.nl?

Mensen geen paniek en zekers nooit betalen, mocht er überhaupt na dreigmails [*blokkeer het afzenders e-mailadres sowieso] een deurwaarder zich melden dan nog niet betalen; zeg dat u het laat voorkomen bij de rechtbank en ga met de persoon niet in discussie.
er zijn een waslijst van aangiftes gedaan tegen deze hufters en het eenzijdig opdringen door hun met een niet bestaand echt kantooradres nog een daadwerkelijk transparant klantendienst apparaat zal door elke rechter als oplichting worden betiteld.
hun "moederbedrijf" is zgn gevestigd in ierland [nee nog net geen marroko].
intimidatie en vooral u angst proberen in te boezemen is hun recept van gemakkelijk geld 'verdienen'; denk na hoe kan iemand uw auto taxeren zonder het gezien te hebben ook al heeft u spontaan uw kenteken ingevuld; zij gokken op uw vrees voor de deurwaarder maar betaal nooit en meldt eventueel verder 'bezoek' ook bij de politie.         

tip* wanneer u weer ooit ongevraagd een mail ontvangt over iets wat eerst een gratis of normale aanbieding betreft; vul dan bewust het adres [google even] van uw politiebureau in uit uw stad of buurt.
het enige wat deze pannenkoeken hebben is uw e-mailadres of uw naam; en wees niet bang hun e-mailadres te blokkeren; doen!