Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 24-10-2023 18:54:42
Garantie & Verzekeringen

Gamma montageservice meet verkeerde hor in. kan ik geld terugeisen

Vraag je geld maar terug bij boele en zoek een horrenleverancier. is misschien wel wat duurder, maar dan krijg je wel het goede hor. voor dit soort dingen moet je niet naar de gamma of karwei gaan, tenzij je zelf heel erg handig bent.

een hor voor een schuifpui is ook een heel ander verhaal dan een hor voor een draai(kip)raam.
is het een houten, kunststof of aluminium pui? voor een houten schuifpui kun je (als het een beetje meezit) nog kiezen voor een rolhor, maar bij aluminium en kunststof puien is een plissé hordeur het meest gangbaar, maar er kan ook een vast hor in een rail geplaatst worden, maar daar is het nadeel van dat het hor òf voor de opening zit en als de schuifpui dicht is, zit het hor voor de vaste vleugel en ik denk niet dat je dát wil en het is ook niet mooi.

wil je helemaal voordelig uit zijn, kies dan voor een brede kattenstaart vliegengordijn en monteer dat d.m.v. haken en waar het vliegengordijn invalt, op de muur boven de schuifpui. die houden ook voldoende vliegen tegen en vliegen komen meestal binnen als jezelf naar binnenloopt door de zuiging van de wind, dat geldt ook bij (deur)horren