Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 27-10-2023 12:36:01
Garantie & Verzekeringen

Naturapolis

Dat is de manco van het huidige ziektekostensysteeem. ik dacht ooit een contract met een zorgverzekering te hebben waar in december 2018 aangegeven was dat alle drie de grote ziekenhuizen in nijmegen (canisius wilhelmina, radboud en maartenskliniek) waren gecontracteerd. verzekering genomen. toen ik aan mijn wijsvinger geopereerd moest worden in juni 2019 bij het canisius wilhelmina ziekenhuis kreeg ik daar te horen dat ik moest betalen omdat "de onderhandelingen nog steeds liepen". pas nadat het contract zou worden gesloten zou ik mijn geld weer terug zien. gelukkig kon ik met het ziekenhuis regelen dat het een spoedgeval betrof en kon ik in principe overal terecht en verzekerd. maar dat lag aan het cwz en niet aan mijn verzekering. ik weet niet meer welke dat was.

basispakket hoort mijns inziens overal en altijd 100% verzekerd te zijn. hopelijk komt er in het nieuwe kabinet meer aandacht voor een nieuw verzekeringssysteem. dit huidige systeem laat mensen in de steek!