Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 27-10-2023 19:46:32
Auto & Vervoer

Ernstige problemen met thule fietsdrager

Ik ben erg benieuwd wat volgens u de constructiefout is. ik heb de handleiding gelezen en ook op youtube een video gezien, maar ik kan geen constructiefout ontdekken. wel zie ik in https://www.youtube.com/watch?v=luqu2hkywcw" target="_blank">dit youtube filmpje op tijdstippen 0:37/1:08 en 1:07/1:08, dat de handel niet volledig om de bout klikt. dit is gelijk aan de foto die u laat zien. maar je hoort ook een duidelijke klik als de klem bedient wordt. bediening mag alleen met de hand, volgens de instructie van thule.
ook belangrijk in deze is, hoe lang de fietsdrager al in gebruik is en wie deze heeft gemonteerd: u of de caravandealer. zowel positief als negatief is, dat de klem ook als een spare part deel te koop is. het is dus een kwetsbaar artikel, maar als deze niet goed klemt, moet de klem vervangen worden. link naar het sparepart artikel is https://www.thule.com/-/s/approved/std.lang.all/75/32/457532.pdf?rev=2.2" target="_blank">https://www.thule.com/-/s/approved/std.lang.all/75/32/457532.pdf?rev=2.2
als u een heleboel lotgenoten vindt, dan zou u een zaak kunnen beginnen, maar gezien de opmerkingen in de thule montage instructie, denk ik dat het op voorhand een verloren zaak is. even afgezien van het feit dat u uw claim moet indienen bij diegene waar u de fietsdrager heeft gekocht.
als uw auto all-risk verzekerd is, en het gebeurde toen de caravan aan de autogekoppeld was, kunt u uw autoverzekering aanspreken en deze zal naar alle waarschijnlijk de kosten vergoeden.