Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Nickje45
Nickje45 - 30-10-2023 20:24:57
Auto & Vervoer

Amslod verschuilt zich achter garantievoorwaarden!

wij hebben ook veel problemen gehad met de fiets van amslod.

we vroegen om advies bij amslod voor een fiets waarbij we een kinderzitje kunnen gebruiken. adviseur is langsgeweest en zo hebben we samen een fiets uitgezocht naar onze wens en waarbij een kinderzitje mogelijk is.

kosten 3400€

bij de eerste maand van het gebruik van onze fiets sloegen de snelbinders spontaan vast in de fiets waardoor ik bijna over de kop vloog.



monteur geweest en het gerepareerd 

na paar keer te hebben gefietst met het onze dochter achterop is de bagagedrager doormidden gebroken.

gelukkig is dit niet tijdens het fietsen gebeurt want dan was het slecht afgelopen. na een klacht te hebben ingediend is de monteur geweest en de bagagedrager vernieuwd en kregen we later toch een factuur want valt niet onder garantie. waar we het niet mee eens waren.

nu wil amslod beweren dat ze nooit aanraden om een kinderzitje te gebruiken en dat het max 25kg aankan. nou ik kan je vertellen het zitje met m'n dochter was toen nog geen 10kg, met ander woorden het is onze eigenschuld. dit terwijl het is aangeraden door de amslod adviseur zelf. compleet de omgekeerde wereld! het zal je maar gebeuren op snelheid fietsen en je kinderzitje breekt af met je kind achterop.


 


nog geen paar weken later knapt de linkervoorrem doormidden. ook dit valt bij amslod onder slijtage. we hebben nog geen 300km gefiets op deze fiets.

we zijn dan ook de gehele vertrouwen kwijt!
we zijn voorgelogen door hun adviseur, ze geven ons de schuld, de fiets is van zeer slechte kwaliteit en hun service is zeer slecht.

voor de mensen die een amslod willen kopen doe het niet!