Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 31-10-2023 15:01:51
Auto & Vervoer

Met prive auto rijden voor werkgever?

Volgens mij mag u met uw privé auto wel medicijnen voor uw werkgever rondbrengen zolang het sporadisch is en op uw eigen initiatief gebeurd en de werkgever weet dat u uw eigen auto gaat gebruiken en daar toestemming voor geeft.
verzekeringstechnisch is de auto op kenteken verzekerd en u als kentekenhouder betaald er de premie voor dus is de auto waar u die auto ook voor gebruikt verzekerd en ook voor ritten die u met het wegbrengen van medicijnen maakt.
in de polisvoorwaarden van uw verzekering staan de uitsluitingen van verzekering helder vermeldt en die uitsluitingen zijn o.a. meedoen aan sportevenementen, onder invloed van een drogerende stof verkeren maar de auto gebruiken tijdens werkzaamheden voor een ander ben ik nog niet tegengekomen.