Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tilpend - 02-11-2023 16:37:13
Computers & Telefonie

Hp cartridge abonnement

als ik de informatie op de site van hp instant ink goed begrijp, betaalt u niet voor de cartridges maar voor een x-aantal pagina's die u kan printen per maand. als u uw abonnement opzegt, heeft u daarna geen recht meer om te printen en werken de cartridges niet meer.

vergelijk het met een abonnement op netflix: u koopt niet de films (bij hp de cartridges) maar het recht om de films te bekijken (in dit geval pagina's om te printen). stopt u met het abonnement dan kunt u uiteraard ook geen films meer bekijken (=pagina's printen).

het is dus geen oplichting maar een print-abonnement, geen cartridges-abonnement. 

https://www.hp.com/nl-nl/printers/instant-ink/plans.html" target="_blank">https://www.hp.com/nl-nl/printers/instant-ink/plans.html

bij de veelgestelde vragen: wat gebeurt er als je hp instant ink opzegt?


antwoord: "als je hp instant ink opzegt, kun je weer originele hp standaard- of xl-cartridges gaan gebruiken. na afloop van de factureringsperiode waarin je hp instant ink opzegt, werken de cartridges niet meer. als je verder wilt gaan met printen nadat je factureringsperiode voorbij is, raden we je aan om standaard inktcartridges te gebruiken."