Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 02-11-2023 22:48:29
Computers & Telefonie

Hp cartridge abonnement

Je hebt die catridges niet betaald. deze zijn onderdeel van het abonnement, waar je een aantal maanden gebruik van heb gemaakt. als je een nieuwe printer met cartridges koopt , dan krijg je cartridges die maar zo'n 25-30 pagina's kunnen printen. en daarna moet je nieuwe kopen. per saldo ben je nu al goedkoper uit: je hebt 6 maanden kunnen printen, zonder dat je een cartridge koopt.
ik zelf heb 2,5 jaar zo'n printer gekocht en ben super tevreden ik print zo rond de 10 pagina's per maand en dat kost me 0,99 cent per maand. sons moet ik 1,99 betalen. voor die eur 15/jaar kan ik geen cartridges kopen. en omdat ik zo weinig print, is de kleur cartridge verstopt geraakt en na een paar dagen kreeg ik gratis een nieuwe. als ik dit abo niet had gehad, had ik zelf een nieuwe cartridge moeten kopen.

tot slot, toen ik mijn printer kocht stond deze info op de doos en op de printer. dus van oplichting is geen sprake