Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 11-11-2023 08:03:36
Voeding & Gezondheid

Mag een zorgverzekeraar medisch discrimineren?

Waarom zouden zorgverzekeraars een duurdere aanvullende verzekering optuigen om vervolgens de acceptatie eisen zo hoog te maken dat niemand er voor in aanmerking komt want als dat zo zou zjn wordt zo'n aanvullende verzekering verliesgevend en dat willen de zorgverzekeraars ook weer niet.
van discriminatie is zeker geen sprake omdat er zoals al geschreven geen acceptatieplicht van toepassing is en het een risicoverzekering betreft net zoals een inboedel verzekering die kun je ook niet afsluiten als de woning al in brand staat.
het is nu weer de tijd om eens goed te kijken of een complete aanvullende verzekering wel noodzakelijk is want veel mensen zijn verzekerd voor zorg die ze niet afnemen.