Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 12-11-2023 08:18:48
Voeding & Gezondheid

Mag een zorgverzekeraar medisch discrimineren?

Het is zeker niet discriminerend mede omdat het een vrijwillige verzekering betreft waar de zorgverzekeraar acceptatie eisen aan mag verbinden.
u heeft al problemen met uw gebit dus staat vast dat u van die verzekering gebruik gaat maken maar daar is de vrijwillige verzekering niet voor bedoeld, die is bedoeld voor gebitsproblemen die bij afsluiting van de verzekering nog niet aanwezig waren.
omdat u vanwege gebitsproblemen afgewezen wordt haalt u het woord discrimineren aan maar is dat wel zo want daarmee stelt u dat alle mensen met gebitsproblemen worden uitgesloten terwijl u daar geen gedegen onderzoek naar gedaan heeft en maakt dat uw uitsluiting op zichzelf staat.