Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 16-11-2023 15:48:07
Huishouden & Energie

Slimme meter, hoe staat het ermee tegenwoordig. is deze al betrouwbaar genoeg?

Alles wat kassa naar voren brengt is niet zaligmakend hoor. dergelijke programma's brengen alleen negatieve zaken voor het voetlicht. natuurlijk is elke negatieve zaak er een teveel en is het best goed om er aandacht aan te besteden, maar hou wel in het achterhoofd dat het veel, heel veel meer positieve ervaringen zijn met, in casu, slimme meters. mijn ervaring met zowel een slimme meter voor elektriciteit, gas en mijn stadsverwarming zijn zeer positief te noemen. de meter standen die zij uitlezen kloppen met de meterstanden die ik zelf noteer.

je kunt gerust kiezen voor een slimme meter. beter dat  je dat nu doet nu ze nieuwe elektriciteitkabels gaan aanleggen, dan dat je wacht en je uiteindelijk een slimme meter niet meer mag weigeren en waar misschien dan voor jou kosten aan verbonden zijn.