Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 19-11-2023 08:12:48
Winkels & Webshops

Publiek voor schut gezet als vermeende winkeldief bij poiesz supermarkt

U ontkent niet dat uw dochter het worstje in uw tas heeft gestopt, dat wordt door het personeel gezien en vervolgens wordt u er nadat u afgerekend had er terecht op aangesproken.
in feite is er dan sprake van diefstal en dient u alsnog het worstje af te rekenen omdat u voor de daden van uw dochter verantwoordelijk bent.
het teruggeven van dat worstje is geen optie meer daar bent u inmmiddels achtergekomen en had u dit akkefietje kunnen voorkomen door het worstje te betalen en uw dochter later op haar gedrag aan te spreken.
ik begrijp best dat zo'n confrontatie met het winkelpersoneel ingrijpend is maar ook dat het winkelpersoneel wel in moet grijpen als er diefstal is gepleegd.
wat u steekt is dat nadat u zelf aangegeven heeft geen tijd voor een telefonisch gesprek te hebben niet meer teruggebeld bent en daarmee uw kans om uitleg heeft vergooid m.a.w. het akkefietje is voor de medewerker afgedaan.