Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 28-11-2023 10:53:46
Geldzaken & Recht

Compensatie abnamro

Ik denk zelf ook dat de berekening wel klopt, maar als 18 jaar trouwe klant ben ik toch genaaid voor 811 euro. maar goed, ik ben wel in mijn opzet geslaagd, ik had een negatief saldo en die wilde ik verrekend hebben met de compensatie. geen compensatie..u raadt het al, dan ook geen actie van mijn kant. de bank maakte zich schuldig aan iban discriminatie, en weigerde in eerste instantie om te betalen op een lt iban.

dan blijkt nu met tussenkomst van de nederlandse bank het ineens wel te kunnen, en ze hebben me nog een extraatje gegeven van 400 euro. dus ze begrepen donders goed dat ze niet met een fooi konden aanzetten, en ik heb de verrekening betaald.

maar ik ben nog steeds van mening dat de bank gewoon heeft lopen jatten, dat ze op de vingers zijn getikt door kifid, dat is het geluk geweest voor velen gedupeerden. maar of zij ook correct zijn gecompenseerd vraag ik mij nog steeds af.