Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 28-11-2023 16:23:48
Auto & Vervoer

Extreem auto opladen

Als ik het laad tarief zo bekijk is die met 43 cent net iets hoger dan het prijsplafond van 40 cent en dat maakt dat de lidl om en nabij het thuislaad tarief hanteerd.
voor winkelbezoekers veel goedkoper dan bij een commerciéle laadpaal maar het is uiteraard niet de bedoeling de laadpaal langer dan nodig bezet te houden.
het lijkt mij dan logisch dat de lidl er een tijdslimiet aan stelt en 40 minuten is heel ruim genomen genoeg om de booschappen voor een weekend te kunnen doen.
bijna één uur en een kwartier in de winkel verblijven is wel heel bijzonder te noemen tenzij u had gedacht tegen bijna thuis tarief de auto goedkoop op te kunnen laden om geld te besparen en de aangeboden service van de lidl in zekere zin misbruikt.