Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 29-11-2023 22:34:03
Geldzaken & Recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

Praktisch bijna 100% heeft een smartphone, sommige mensen zel'fs 2 of meer zelfs. het is dus zeker een logische gedachte dat er voor een app gekozen wordt. niet alles blijft ook altijd zo het was. tegenwoordig is het leven voor een 70 + jarige  totaal anders als toen hij zij een kind van 10 min was, toen was je al blij als pa en ma thuis een telefoon had.in 1992 kwam de kpn kermit telefoon, en wie kent het nokia bel toontje niet?

eigenlijk is iemand zonder smartphone bijna een zeldzaam iemand geworden. echt duur zijn ze niet meer, soms krijg je een ding gratis bij een abo of kosten een 100 euro. ik zeg ook nu dat er bij veel gezinnen meerdere niet meer gebruikte telefoons in la'tjes ligggen. dus gewoon effe door de "zure" appel heen bijten en zo'n ding gaan gebruiken.