Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 01-12-2023 13:15:22
Geldzaken & Recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

Internet bankieren met de app waarop de inlog bevestiging goedgekeurd dient te worden is veel veiliger omdat het mobiele toestel aan de app gekoppeld is.
het is wel aan te raden om overschrijvingen middels de pc te doen en de telefoon bij de hand te houden want zora de overschijvingen klaar staan voor verzenden verschijnt er in de app een bevestigingsmelding en dient de gebruiker nogmaals de verkregen pincode in te geven.
de mobiele telefoon is daarvoor uitermate geschikt om bankzaken te doen maar wel in combinatie met een pc in de thuissituatie is de veiligste manier.
de klant van banken roepen dat ze op kosten gejaagd worden en dat zou van toepassing zijn als ze een specifiek apparaat die enkel voor voor inloggen gebruikt kan worden aan moeten gaan kopen en dat is niet het geval omdat de bank het aanschaffen van zo'n apparaat niet verplicht stelt en middels een browsercode het bankieren voor alle klanten mogelijk maakt.