Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 06-12-2023 17:11:13
Winkels & Webshops

Vraagtekens bij manier van handelen inzet cadeaubonnen zalando

Hallo jillg , 

zij geven aan dat dit gebruikelijk is omdat de cadeaubon(nen) specifiek gekoppeld zou zijn aan artikelen en bij retournering ervan het cadeaubontegoed dus wordt teruggestort


wat gebeurt er met mijn cadeaubon na een retourzending? 


belangrijke opmerking over de terugbetaling: het totaal van je cadeaubon is gekoppeld aan specifieke artikelen die je hebt besteld. als je één van deze artikelen retourneert, storten we het resterende bedrag terug op je cadeaubon totaal in je zalando account. als je artikelen houdt waarop de cadeaubon niet is toegepast, vragen we je vriendelijk deze te betalen met de door jou geselecteerde betaalmethode.


1. heb je je bestelling volledig betaald met een cadeaubon? 


in dit geval wordt het bedrag weer bij het cadeaubon totaal in je zalando account opgeteld. je kunt het gebruiken voor je volgende bestelling. je kunt het beschikbare bedrag op elk moment bekijken onder "mijn cadeaubon totaal".


2. heb je je bestelling betaald door een cadeaubon te combineren met een andere betaalmethode? 


de cadeaubon wordt toegepast op specifieke artikelen. als je één of meer van deze artikelen retourneert, storten we het resterende bedrag terug op je cadeaubon totaal in je zalando account. elk extra bedrag dat je voor deze artikelen hebt betaald, wordt terugbetaald volgens de betaalmethode waarmee je de cadeaubon hebt gecombineerd.