Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 07-12-2023 11:26:54
Huishouden & Energie

Vaste gasprijs

Je bent toch niet gebeld door zo'n call-center-cowboy die zegt dat hij je termijn bedrag kan verlagen dat die gelijk blijft gedurende de looptijd van je contract? ze verlagen je maandbedrag, maar na een jaar moet je veel bijbetalen.
zoals door anderen ook al gezegd, een vast tarief zegt dat de prijs per m3 gelijk blijft gedurende de looptijd van je contract. en als je meer m3 verbruikt, dan betaal je ook meer. daarom is het van belang dat je je jaarverbruik goed inschat. kijk naar je vorige jaarafrekeningen om te kijken hoeveel m3 gas je hebt verbruikt en gebruik dat voor je nieuwe maandbedrag.
let wet, een vaste gasprijs is een vaste prijs voor je gas. als de energiebelastingen of netwerkkosten worden verhoogd, dan verandert je termijn bedrag wel.