Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 12-12-2023 13:36:53
Winkels & Webshops

Mediamarkt komt leververplichting niet na. hoe kan ik dit oplossen?

Je bent nog geen maand verder, maar net 2 werkweken gerekend vanaf 22 november. je snapt natuurlijk wel dat onderzoeken tijd nodig hebben en twee werkenweken (om exacte te zijn 15 werkdagen) zou een erg snel onderzoek zijn. mm moet dhl inschakelen die moeten intern een onderzoek opstarten, kanttekening is dat jouw pakket niet het enige is dat 'kwijt' is, dus zeg ik: "patience is a virtue."

uiteraard snap ik dat geduld hebben niet makkelijk, maar toch... geef het nog een aantal werkdagen en daarna kun je mm een (aangetekende) brief sturen met daarin de melding dat je of het bestelde alsnog wilt ontvangen of dat je je aankoopbedrag teruggestort wilt hebben.

tot slot
je hebt alleen te maken met mm dat is je contractpartner en mm moet een onderzoeksverzoek bij hun contractparter (zijnde dhl) doen.