Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Da
Daarhebjehemweer - 15-12-2023 12:09:34
Winkels & Webshops

Mediamarkt komt leververplichting niet na. hoe kan ik dit oplossen?

Soortgelijke situatie bij mij. ik bestel een cadeau voor kerst t.w.v. 337 euro. ik betaal (gelukkig denk ik) met mijn creditcard. 
op de dag van bezorging krijg ik de melding dat de bezorger (dhl) onderweg is. voordat ik kan denken, dat is fijn, krijg ik een melding dat mijn pakket bezorgd is. dit alles in dezelfde minuut. best knap. 
ik heb ook de melding gekregen dat het onderzoek maximaal 2 werkdag in beslag neemt. in de eerste week bel ik, en ik krijg te horen dat het nog even kan duren omdat de melding pas op maandag is binnengekomen (het is donderdag, dus meer dan twee werkdagen). 
deze week heb ik melding gemaakt bij mijn creditcard maatschappij en alle benodigde documenten heb ik opgestuurd via de mail. 

even afwachten maar.