Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 16-12-2023 09:46:59
Winkels & Webshops

De supermarkt is toch verplicht mijn blikjes aan te nemen?

Dat de innameapparaten meer kapot zijn dan dan ze werken is algemeen bekend en dat komt eigenlijk door de mensen die blikjes in de innameapparaat deponeren zelf want niet iedereen maakt de blikjes helemaal leeg en/of spaart ze voor langere tijd op en gooit ze achter elkaar in het inname apparaat die daardoor overbelast raakt.
dat supermarkten de blikjes niet meer los innemen is begrijpelijk want een medewerker zal de ingenomen blikjes alsnog in het innameapparaat moeten deponeren want op basis van de gedeponeerde blikjes wordt het bedrag aan de supermarkt uitbetaald.
u kunt u zelf en anderen een gunst doen door de blikjes niet op te sparen en met het doen van de dagelijkse boodschappen direct in te leveren want dat helpt storingen te voorkomen en wachtrijen bij het innameapparaat.