Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 19-12-2023 18:36:45
Garantie & Verzekeringen

Installatie voordeur: stukje trap weggezaagd

Wat staat er in uw offerte? staan daar tekeningen en maatschetsen in, of is het alleen maar prijzen per raam? als daar maten in staan en u heeft getekend, dan is de offerte bepalend en staat u erg zwak.
en hoe breed was de oude deur en is de nieuwe deur breder?
dit kan heel belangrijk zijn. entrees van huizen moeten aan bepaalde afmetingen voldoen. wordt de gehele entree (dus deur met zijramen, zoals te zien op de foto) vervangen, dan moet de aannemer deuren plaatsen met breedte volgens de laatst geldende normen. daarom is het ook niet altijd mogelijk om een deur op andere breedte te bestellen. 
dus het is best mogelijk dat de nieuwe deur breder is dan de oude vanwegen voldoen aan de laatste normen. uiteraard is het niet chique van de aannemer en had dit van te voren met u moeten bespreken. 
als u een genoegdoenig in wat voor vorm dan ook (kleurtje, verf of geld) dan zult u zelf goed onderzoek moeten door de offerte te bekijken en er achter te komen of de nieuwe deur breder is dan de vorige. alleen dan staat u sterk.