Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 19-12-2023 18:50:47
Elektronica & TV

Odido bedroevende service

als u klachten heeft over wifi, dan moet u bij u zelf zijn. wifi is het draadloos signaal in uw woning. wifi versterkers kunnen een oplossing zijn, maar ze moeten goed geplaatst zijn. in de tegenwoordige huizen met dikke vloeren en veel leidingen in de vloeren, komt wifi heel slecht naar de volgende verdiepingen. 


maar als u denkt dat het internet signaal slecht is, dan moet u één van de slechtwerkende apparaten bedraad aan sluiten aan de router. als dat apparaat nog steeds niet goed werkt, dan zijn er inderdaad problemen met het internet of de router, en dat ligt wel aan odido. als u dan belt naar odido, gebruik dan alleen maar het woord internet en praat over bedraad aangesloten apparaten. zodra u praat over wifi, dan is het gelijk dat het probleem bij u zelf ligt.