Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 20-12-2023 13:10:54
Winkels & Webshops

Evaluatoren.nl dwingt mij betaling

Volg in ieder geval niet het foute advies van de @heremietkreeft, want dit mailje betreft namelijk geen spam! had hij zelf ook kunnen weten als hij even de moeite had genomen op de betreffende website te kijken.

@topicstarter zoals anderen ook al melden, staat op 1e pagina aangegeven dat het geld kost. ik zal de tekst even wat vergroten voor je.
kortom je hebt niet goed opgelet. advies zo snel mogelijk betalen voordat er incassokosten bij komen.

tekst op betreffende site:

hierbij bevestig ik dat ik de leeftijd van 18 jaar heb bereikt en dat ik kennis heb genomen van de algemene voorwaarden van de dienstverlener en ermee instem deze na te leven. ik eis de onmiddellijke uitvoering van het dienstverleningscontract en ga ermee akkoord dat ik het recht verlies om het contract op te zeggen zodra de overeengekomen dienst is verleend. ik ben mij er ook van bewust dat de dienst bindend is en ik verbind mij ertoe deze volledig te betalen op het ogenblik van de levering. de taxateurs van ons bedrijf zullen een hoogwaardige en snelle individuele taxatie van uw voertuig uitvoeren.

door akkoord te gaan met de voorwaarden voor het verzenden van deze informatie, accepteert u deze automatisch. de service kost 120 euro . in deze prijs zijn al onze kosten inbegrepen die betrekking hebben op de taxatie van de auto en de levering van de dienst.