Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 20-12-2023 17:25:34
Huishouden & Energie

Oplichting door vattenfall met blijven loontkorting

Het is heel simpel. de "blijven loont" korting wordt gegeven op het bedrag wat vattenfall per kwh rekent. 

dat daarna de overheid nog een bedrag meebetaalt waardoor u precies op het bedrag van het prijsplafond uitkomt staat los van die eerdere korting die vattenfall gegeven heeft. het komt er wel op neer dat door die eerdere korting de overheid minder moet bijleggen. en niet dat u minder moet betalen dan andere mensen met tarieven boven het prijsplafond. 

als u weigert de volledige factuur tot aan het prijsplafond te betalen, dan zal u vanzelf brieven ontvangen van een incassobureau, later van een deurwaarder, een dagvaarding en na rechterlijke uitspraak is dan uw foutieve principe vele honderden euro's duurder geworden. 


ik zou dringend adviseren om uw beschuldigingen van oplichting snel in te trekken. want hiermee maakt u zich zelf schuldig aan strafbare feiten (laster).