Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 21-12-2023 11:26:26
Huishouden & Energie

Oplichting door vattenfall met blijven loontkorting

Als u nu de afrekening heeft ontvangen zijn de standen al eerder doorgegeven en dat maakt dat een deel van het verbruik van 2022 mee berekent wordt.
de blijven loont korting die enkel voor de kale stroomprijs van toepassing is loopt per kalenderjaar en dat maakt dat er een verschil in kortingspercentage ontstaat.
ik ben zelf al jaren klant van vattenvall met 25% blijven loont korting en toegegeven de afrekening is moeilijk te begrijpen maar het klopt wel.
u maakt er wel een warrig verhaal van want u geeft niet de begin en einddatum van de opgenomen standen aan.
de beschuldigingen die u over vattenvall uit zijn op basis van uw bevindingen maar vrijwel zeker ongegrond en gaan mijns inziens veel te ver.
maar goed als u de zaak wil laten escaleren betaal dan het bedrag waarvan u denkt dat die uit eigen berekening kloppend is met inhouding van die 123 euro en negeer ook alle herinneringen en neem de afsluiting van levering ook voor lief of nog beter sleep vattenvall voor de rechter want gaat dat bij wanbetaling niet doen.