Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 22-12-2023 10:49:07
Winkels & Webshops

Evaluatoren.nl dwingt mij betaling

Dat het geld ging kosten moet u wel gezien hebben maar het vinkje van akkoord met de voorwaarden gaan staat standaard aangevinkt en dat mag niet.
het is echter wel zo dat als u dat vinkje uitzet ook geen taxatierapport aan kunt vragen dus wat dat betreft is de site wel misleidend maar is dat strafbaar omdat er duidelijk vermeldt staat dat er aan de dienstverlening want dat is het kosten verbonden zijn.
u staat nu voor de keuze, niet betalen en het verloop afwachten met de kans dat er een rechtszaak van komt waarbij de uitspraak niet te voorspellen is of wel betalen om van het gedoe af te zijn.
tip voor een volgende keer, bij de anwb kunt u ook de dagwaarde gegevens gratis opvragen en voor een uitgebreid rapport kunt u tegen betaling bij autoweek.nl terecht.