Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-12-2023 11:27:41
Geldzaken & Recht

Scam waarscuwing

Het is nog maar de vraag of de betrokken/genoemde bank het rekeningnummer dat u bedoelt wel heeft afgegevelijkt mij hier dus ook sprake van een geldezel. 

helaas dus afwachten of het inschalen van ic3 iets voor u oplevert. 
 laat ik nu eergisteren weer eens een berichr krijgen van de rabobank dat er een pas naar mij onderweg is met ook een tel.nummer dat gebeld zou kunnen  worden. en laat ik nu geen klant zijn van de rabo. afgezien daarvan, de melding kwam vanuit een 06 nummer en dat was ooik extra opvallend.

helaas lijkt het mij dat u toch niet voorzichtig genoeg bent geweest. 

een andere vraag, waar baseerde u op dat de inklarungskosten wel mee zouden kunnen vallen, die zijn naar mijn weten redelijk uniform (douanekoste) en waaro het idee 'vlak dichtbij? het afrikaanse continent strekt zich toch echt wel iets verder naar het zuiden uit, t/m kaap de goede hoop, het zuidelijkste punte van ook de reubliek zuid afrika. bovendien ligt johannesburg ook nog iets verder weg op een afstand van ca. 12.900 kms. toch wel een 'klein'eindje verder dan cap verde.