Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 22-12-2023 11:30:11
Geldzaken & Recht

Scam waarscuwing

Elk land heeft andere regels, ook voor banken. je kunt er binnen de eu wel vanuit gaan dat het redelijk gelijk is. in andere landen is dat veel minder ingewikkeld.

maar ook in nederland is een bv zo oprgericht en kun je een zakelijke rekening openen, zeker als je dat nog niet eerder hebt gedaan. volgens de site van de eerste de beste bank die ik vond, is het binnen vier uur geregeld en is er alleen een kvk en een identiteitsbewijs nodig en worden er mogelijk nog een aantal vragen gesteld over het doel van de rekening. https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/producten/zakelijke-rekening/openen.html?psafe_param=1&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=cp0001590_s:nbr%20zakelijke%20rekening%20-%202022%20q1%20-%20dsa_do_continu_search-ads_adwords_5700028454_nvt_nvt_cb_no-cc&utm_term=dynamic%20search%20ads&utm_content=dsa%20zakelijke%20rekening&campaigntype=continu&mediatype=search-ads&businessline=cb&cc_product=no-cc&gad_source=1&gclsrc=ds" target="_blank">link naar abn zakelijk